Zakenkantoor De Meuleneire

Over ons

Opgericht in 1959 door de heer Robert De Meuleneire

Over ons

Kantoor De Meuleneire

Bank– en verzekeringskantoor “De Meuleneire” werd opgericht in 1959 door de heer Robert De Meuleneire.

De voortdurende evolutie van de financiële wereld en de gestadige groei lagen aan de basis van de oprichting van “kantoor De Meuleneire” in 1991.

Als vaste locatie werd gekozen voor Horebeke. In het hart van de Vlaamse Ardennen, centraal gelegen in de driehoek Oudenaarde – Brakel – Ronse. Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar langs de N8, Oudenaarde – Brakel, Heerweg 10 te 9667 Horebeke.

Een verbouwing in 2008 bezorgde ons wat meer ruimte en transparantie op de werkvloer. Hiermee kunnen we U als klant comfortabel en discreet ontvangen.

Na alweer een grote wijziging in het bancaire landschap, kozen we in mei 2018 voor een samenwerking met Crelan Bank. Samen met deze solide partner zijn wij ervan overtuigd om in de toekomst een zeer mooi verhaal te schrijven. De nadruk blijven we graag leggen op een gezonde combinatie van het digitale en de persoonlijke behandeling van uw dossiers.

Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat wij, als onafhankelijk Brocom makelaar, U wegwijs maken in de zeer concurrentiële wereld van de verzekeringen.

Uiteraard staan wij bij schaderegelingen aan uw zijde.

Een vernieuwd en uitgebreid kantoor, een team gemotiveerde mensen die er volledig klaar voor zijn om u de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.