Zakenkantoor De Meuleneire

Over ons

Opgericht in 1959 door de heer Robert De Meuleneire

Over ons

Kantoor De Meuleneire nv

Bank– en verzekeringskantoor “De Meuleneire” werd opgericht in 1959 door de heer Robert De Meuleneire.

Het is dus bijna 50 jaar geleden dat de eerste klanten hun polis onderschreven bij Robert. Nadien volgden de beleggingen in de vorm van spaarboekjes en kasbons.

De voortdurende evolutie van de financiële wereld en de gestadige groei lagen aan de basis van de oprichting van “kantoor De Meuleneire nv” in 1991.

Als vaste locatie werd gekozen voor Horebeke. In het hart van de Vlaamse Ardennen, centraal gelegen in de driehoek Oudenaarde – Brakel – Ronse. Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar langs de N8, Oudenaarde – Brakel, Heerweg 10 te 9667 Horebeke.

In 2008 werd het allemaal een beetje krap om het werk naar behoren uit te voeren en we kregen ook te kampen met plaatsgebrek voor het klassement. Vele uurtjes van afbreken, heropbouwen en herinrichten zijn voorafgegaan eer we onze vertrouwde stek terug konden innemen. De ruimte en transparantie die er op de werkvloer gecreeërd werden, moeten ervoor zorgen dat wij u als klant comfortabel en discreet kunnen ontvangen en te woord staan. Verder blijven wij belang hechten aan onze ruime openingsuren, maar ook daarbuiten kan u steeds een afspraak maken.

Een nieuw gegeven in ons kantoor is onze bankautomaat. Daarmee hopen wij u ook buiten onze openingsuren een volledige bankservice te mogen aanbieden.

U ziet het, een vernieuwd en uitgebreid kantoor, een team gemotiveerde mensen die er volledig klaar voor zijn om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.