Acties Zakenkantoor De Meuleneire
Ontdek onze acties

Openingsuren tijdens het verlof

Tijdens de zomerperiode zal het kantoor gesloten zijn op zaterdag 3 augustus en van donderdag 15 augustus tot en met zaterdag 17 augustus 2019.

Verder gelden tijdens de verlofperiode de normale openingsuren.

Wij wensen u een prettig verlof. 

Allianz Global Assistance Fietsverzekering : altijd veilig op weg

De fietsverkoop in Belgiƫ is de laatste jaren enorm gestegen: een stijging tot 30% op 1 jaar tijd! We stellen vast dat 89% van de Vlaamse gezinnen en 53% van de Waalse gezinnen minstens 1 fiets bezitten.

Ook de elektrische fiets is steeds belangrijker geworden, vooral voor lange afstanden en voor fietsers met een minder goede fysieke conditie is een e-bike de perfecte oplossing. Waar de e-bike vroeger voornamelijk gebruikt werd door senioren is dit vervoersmiddel tegenwoordig steeds populairder bij jongere generaties. Door de hoge kostprijs van deze fietsen is de kans op diefstal de laatste jaren sterk toegenomen. Vandaar dat steeds meer Belgen op zoek zijn naar een passende fietsverzekering.

U kunt kiezen uit een dekking voor diefstal of uit een complete dekking inclusief pechverhelping en dekking voor beschadiging. U bent het hele jaar verzekerd en kunt de verzekering onbeperkt verlengen.

Voor vrijwel iedere fiets, extra aantrekkelijk voor e-bikes, diefstal, schade, pechhulp, verzekering voor koersfietsen en mountainbikes.

Openingsuren tijdens het verlof